Login

usercockpit

Pozdrav od Alekseja Milera

Dragi učesnici projekta "Fudbal za prijateljstvo"!

Podrška deci i omladini je najveći i najvažniji aspekt programa društvene odgovornosti naše kompanije. Trudimo se da ponudimo mlađoj generaciji što više mogućnosti da odaberu svoj životni put, da razviju svoje talente i ostvare ogroman potencijal koji poseduje svako od vas.

Izabrali smo fudbal kao način na koji se može pomoći mladim sportistima da nauče kako da budu tolerantni jedni prema drugima i da svoje prijatelje i porodice nauče toleranciji. Sposobnost pronaći zajednički jezik, uprkos svim razlikama, zagarantovan je put ka uspehu kako u slučaju timskih sportova, tako i u svakom biznisu.

Ne sumnjamo da su mnogi od vas već odlučili da će vam primarno zanimanje biti sport. Međutim, koje god zanimanje da izaberete, veština međuljudske saradnje će uvek biti vaš pravi saveznik. S druge strane, vaša posvećenost sportu i zdravom načinu života će vam dati snage za nove početke. 

Nadam se da će vam naš projekat doneti mnogo pozitivnih utisaka i novih interesantnih prijatelja.

 

Aleksej Miler

GLOBAL MEDIA PARTNER

GENERAL MEDIA PARTNER

SPECIAL LANGUAGE PARTNER

LOCAL MEDIA PARTNER

This website uses cookies to enhance usage, for web analysis, advertising purposes and to integrate social media. You hereby give consent for this website or third-party suppliers to place cookies on your device. For more information please see our privacy policy